foto's met een humoristische, interessante of prikkelende gedachte

LATER, EENS, OOIT

Later, eens, ooit van Sabine Zwikker
LATER, EENS, OOIT is een kunstwerk dat kunstenares Sabine Zwikker in 2002 samen met leerlingen van VWO-5 van De Heemgaard heeft gemaakt. Het staat in het Matenpark in Apeldoorn en verbeeldt de toekomst die voor de jeugd nog open ligt.

Ik zou deze constatering door willen trekken naar alle mensen en naar alle eeuwigheden. Allesbepalend hierbij is wel of we erkennen schuldig te staan tegenover God. En om het plaatje compleet te maken, of we Gods oplossing voor deze schuld, het offer van Jezus, accepteren.

Voor sommige mensen is dit misschien wel een erg korte uitleg van het evangelie. Voor meer info verwijs ik dan ook graag naar de site Waarom Jezus?

Advertenties

Eén reactie

  1. Jan

    Omdat er misschien nog teveel christenen rondlopen met een heidens gezicht, en met een soms nog al te vaag getuigenis, blijft het landschap van veel zoekende zielen helaas winters.
    Zo loopt de kerk het gevaar, dat de buitenstaanders er niet meer begrip voor kunnen opbrengen, dan een blinde worm voor de kleuren van de regenboog.
    Het is vaak niet zo zeer een kwestie van hoe je “religie” vindt, maar hoe je er van wordt bevrijd. Jezus is geen kerken komen stichten op deze aarde maar Hij is gekomen om mensen te redden,, en een eeuwige glorieuze toekomst te geven.

    1 februari 2012 om 19:25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s