foto's met een humoristische, interessante of prikkelende gedachte

Gastvrijheid vervangt bewegingsvrijheid

hotelsuite in vliegtuig  vliegveld Teuge

Zelf ben ik niet altijd mobiel. Dan voel ik me als dit vliegtuig in Teuge. Vleugellam doordat het landingsgestel is verankerd in beton.

Maar dit vliegtuig laat ook heel goed zien hoe van de nood een deugd gemaakt kan worden. De bewegingsvrijheid is vervangen door gastvrijheid! Het onpersoonlijke heen en weer vliegen met passagiers heeft plaats gemaakt voor contact met gasten.

Ja, ook zonder bewegingsvrijheid zegent God mensen, zodat zij tot zegen kunnen zijn. Naast de gastvrijheid heeft God nog talloze invullingen op de plank liggen die overeenstemmen met mogelijkheden, onmogelijkheden en karakters. Er is voor iedereen wel iets te doen dat voldoening schenkt!

Advertenties

Eén reactie

  1. Jan

    Een in beton gegoten vliegtuig lijkt in mijn gedachten min of meer op een windhandel vol lege betekenissen, of op een kerk die met haar volle gewicht aan de wereld ligt vastgeketend. Je hebt gelijk Henk, dat onze menselijke geest zich niet hoeft te laten op te houden door de beperkingen van zijn omhulsel.
    Goddelijk geïnspireerd, klim je er mee over alle barricades of zaai je vrede , licht en warmte. In Gods Koninkrijk hoeft niemand last te hebben van communicatieve incontinentie.

    14 december 2011 om 12:53

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s